Tjänster

Prototyptillverkning

5-axlig bearbetning, 3-axlig bearbetning, cnc svarvning, 3D printning, modifiering av befintliga komponenter. 
Allt från aluminium till exotiska metaller samt keramik/Macor

Macor / tekniska keramer

Vi har god erfarenhet av berarbetning i tekniska keramer så som Macor. Vi har tillverkat isolatorer i macor till allt från elektronstrålskanoner till micro satelliter.

Produktutveckling

Konsulttjänster inom maskinkonstruktion, Design for maufacturing, design, FEM analys, CAD-konstruktion, ritningsunerlag m.m

F.A.Q.

Vi kan hjälpa er vid alla steg i produktutvecklingsprocessen. Vi kan ta er produkt från ide till färdig prototyp under ett och samma tak. Möjligheten att utföra alla steg in-house gör att vi kan garantera kvaliten under samtliga steg, samt drastiskt minska ledtiderna, och kostnaderna, i ert projekt.

 

Helt beroende på vilka projekt vi jobbar med för tillfället. Men normalt är 1-3 veckor för prototyptillverkning eller start av större projekt. 

 

**OBS** Behöver ni upprätta NDA innan ni delar information så kontakta oss.

Gäller förfrågan tillverkning av färdig komponent skickas med fördel 3D modell i .step format. Samt tillhörande tillverkningsritning i PDF format.

Behöver ni hjälp/input gällande tillverkningsbarheten på en design, eller tolleranssättning av komponenter så kan vi hjälpa till med detta. Det går alltså bra att kontakta oss även om ni inte har fullständiga underlag.

Har ni känslig information och behöver upprätta ett NDA innan ni kan dela underlag med oss så går detta att lösa. 

De flesta projekt vi jobbar med sker under ett NDA.